HUR DU FOTOGRAFERAR DIN VALP
1. Ta ut filmrullen från förpackningen och ladda kameran..
2. Ta förpackningen från valpens mun och kasta den i skräphinken..
3. Lyft upp valpen från skäphinken och borsta bort kaffesumpen från valpens nos..
4. Välj ut en bra bakgrund för fotograferingen..
5. Skruva fast kameran på kamerastativet, kolla så att blixt och skärpa fungerar.
6. Hitta valpen och dra loss en smutsig socka från dess mun.
7. Sätt valpen på den utvalda platsen och ställ dig bakom kamerastativet.
8.Glöm den utvalda platsen ochkräla på alla fyra efter valpen.. 9. Ställ in skärpan med en hand medan du motar bort valpen med den andra handen..
10. Hämta en näsduk och torka bort nostrycket från linsen.
11. Släng ut katten och hämta en pappersbit att torka bort blodet från, det av katten förorsakade, rivsåret på valpens nos..
12. Försök få valpen uppmärksamhet genom att pipa med en leksak över ditt huvud..
13. Sätt på dig dina glasögon igen och kolla om kameran har gått sönder..
14. Studsa upp fort som fan och plocka upp valpen i nackskinet och säg NEJ, nej- sånt gör vi utomhus..
15. Plocka fram ett glas och en fin whiskey..
16.Sätt dig i din favoritfåtölj, fötterna på soffbordet, läppja på whiskeyn och besluta dig för att det första du ska lära valpen i morgon är Sitt och stanna kvar....


ORDBOK FÖR HUNDAR 🙃
ÅSKA = Detta är en signal om att världen är på väg att gå under. Människor brukar konstigt nog behålla sitt lugn under dessa åskväder, så det är av största vikt att varna dom genom att darra okontrollerat, flämta och flåsa, rulla med ögonen och följa dom i hälarna.
DREGLA= Är vad du gör då dina personer har mat och du inte har det. För att göra detta på rätt sätt måste du sitta så nära dem du bara kan, se ledsen ut och låta dregglet droppa ner på mattan, eller ännu bättre, i deras knän.
DÖVHET= Detta är en sjukdom som drabbar hundar då deras personer vill att de ska komma in , men vi vill stanna ute. Ett vanligt symptom är ett meningslöst stirrande på personen, och sedan springa i den motsatta riktningen.
 
BAD= Detta är en process där människorna blöter ner golv, väggar och dem själva. Du kan hjälpa dem genom att skaka dig mycket och ofta..
PAPPERSKORG= Detta är en hundleksak fylld med papper, kuvert och gamla godisförpackningar. Då du är uttråkad vänd papperskorgen upp-och-ner och sprid samtliga papper över hela huset eller lägenheten tills din person kommer hem..
😉