Här tänkte vi samla alla våra hundar som inte längre finns med oss här men i allra högsta grad i våra hjärtan!

AZZIE

VÅR ÄLSKADE AZZIE.... Mats och jag har nyligen mist vår älskade schäfer tik Azzie. Den 21 juni 2011 somnade hon in på Glostorps veterinärklinik, då hon drabbats av juvercancer. Hon blev nästan 12 år gammal. 
Vi köpte Azzie som 1 åring och hon var då vegetarian och förblev det resten av sitt liv. Hon var mamma till alla våra andra hundar och även om vi har 9 hundar kvar så är hennes plats tom och hon är oerhört saknad. Mats och jag vill berätta detta för er alla, att en stjärna har slocknat...
/Rebecca & Mats

MILOU

1989 gick min högsta dröm i uppfyllelse; jag fick en alldeles egen hundvalp! En hund i stallet där jag tillbringade all min lediga tid, skulle få valpar. Hunden hette Frida och var en korsning mellan Jack Russell terrier och Norfolk terrier. Pappan, Conrad, var Jack Russell terrier.

Milou var alltså 100 % terrier och nog märktes det! Vilket humör men vilken underbar hund hon var! Hon var mitt ALLT och vi fick 16 år tillsammans. Hon var med mig när jag red långa rundor, totalt outtröttlig! Hon sov alltid under mitt täcke. Jag klarade aldrig att lämna bort henne, mer än ett par dagar, och då till mina föräldrar, för hon slutade äta efter ett tag, av saknad efter mig. Bröllopsdagen var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv men vilken ångest jag hade för att jag fick lämna henne och våra andra hundar på pensionat eftersom mina föräldrar var med på bröllopet och inte kunde passa henne. Bråttom hem efter mina förlossningar av mina barn hade jag också, hem till henne, min älskade lilla hund, som alltid fanns till för mig. Där tog hon även på sig rollen att vakta mina barn med sitt liv, nåde den som kom i närheten av vagnen. Hon låg i korgen under och for ut som en huggorm om någon gick för nära.

2005 fick hon somna in i min famn. Det var den värsta dagen i mitt liv och jag får fortfarande en klump i halsen bara av att tänka på det. Prata om det går inte, då kommer tårarna direkt. I min mage låg min yngsta dotter Saga. Hennes andranamn blev Milou. Hon har alltid varit extremt mammig och vill alltid vara nära mig och tycker inte om att vara utan mig. Kanske finns en del av Milou i henne? En fin tanke i alla fall! Älskade hund, jag saknar dig VARJE dag... /Cecilia Johansson